home > Keuze uit 5 mooie papiersoorten

Keuze uit maar liefst 5 mooie papiersoorten

Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 5 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van hoge kwaliteit.

Zijdeglans
Deze papiersoort heeft een matte glans en een wat gladder oppervlak. Wij gebruiken de 300 grams variatie waardoor je een heel stevig kaartje krijgt.

Natuurkarton
Wil je een stevig kaartje maar met een matte uitstraling, dan is natuurkarton voor jou de beste keuze. De 340 grams variatie is lekker stevig en wordt voor geboortekaartjes het meest gebruikt.

Parelmoer
Wil je je kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor Parelmoerpapier. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier. Het is wel een kostbare papiersoort, waarvoor per kaartje een toeslag van €0,10 tot €0,40 wordt gerekend. Bereken hier je totale kosten.

Oud Hollands
Ben je op zoek naar een kaartje met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit papier is een beetje off white waardoor het niet echt wit is. Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de wat meer traditionele kaartjes. Ook dit is een wat kostbaardere papiersoort, waarvoor per kaartje een toeslag tussen de €0,10 en €0,40 wordt berekend. Bereken hier je totale kosten.

Fotokaart
Met dit papier maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking.

TIP! Bestel een proefdruk en je ontvangt automatisch van alle papiersoorten een gratis monstersetje kado!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: