home > Newbornfotografie

Newborn fotografie Wormerveer Noord Holland

Newbornfotografie

Newbornfotografie – Je kindje is geboren; een tijd die je nooit zult vergeten! Dit levert mooie, pure plaatjes op.
Newbornfotografie vindt plaats tussen de 5 en 21 dagen na de geboorte.
Deze sessie duurt langer dan andere sessies. Er wordt 3 uur voor ingepland, omdat het belangrijk is om het ritme van de baby aan te houden. Tussendoor is er dan genoeg tijd om je kindje te voeden en het lekker te knuffelen.
Vergeet niet om voldoende voeding en een speentje voor je baby mee te nemen; áls jullie deze gebruiken. We zorgen er samen voor dat het voor de baby en voor jullie een prettige ervaring wordt.
Je kunt ervoor kiezen om de newbornsessie bij mij in de thuisstudio te doen. Daar is het lekker warm en er zijn veel accessoires aanwezig zoals kleden, haarbandjes en props. Zelf iets meenemen is ook mogelijk.
Maar misschien vind je het prettiger om bij jou thuis foto’s te laten maken. Dit kan uiteraard ook. Op de site staat vermeld wat de reiskostenvergoeding zal zijn bij newbornfotografie aan huis.
Denk er wel aan dat ik voor een sessie bij jou thuis niet alle accessoires kan meenemen en dat ik een selectie zal moeten maken; dit zal dan een lifestyle serie worden.
Ik reis enkel in de regio Noord Holland daar ik afhankelijk ben van OV.

Klik op de afbeelding om jouw newborn reportage te boeken!

Newbornfotografie - Wormerveer Noord Holland

Ter voorbereiding op de newborn sessie

Deze informatie lijst is opgesteld om jou als moeder voor te bereiden op deze sessie. Je bent moeder geworden en hebt te maken gekregen met tal van dingen zoals hormonale veranderingen, ongemak van arbeid en geboorte, slaaptekort en alle andere eisen van de zorg rondom de nieuwe baby, evenals de emotionele aanpassingen, vooral wanneer het jouw eerste kindje betreft. We moeten niet vergeten dat iedereen verschillend is en jij op jouw eigen manier hiermee omgaat. Aangezien ik geen stress bij jou als moeder wil neerleggen tijdens de sessie volgen hier een aantal tips, want het is belangrijk dat je kalm, ontspannen en (gezond) opgewonden bent voor de sessie. Jouw tijd in de studio moet een plezierige en onvergetelijke ervaring worden! Het is niet aan mij, noch ben ik gekwalificeerd om elke ouder te vertellen wat ze wel en niet zou moeten doen. Het idee van deze pre-sessie lijst is om jou als ouder tegemoet te komen. Jouw comfort en plezier zal bijdragen aan het creëren van een rustige en ontspannen omgeving voor jouw pasgeboren sessie.
De volgende lijst is om jou te helpen voor te bereiden op jouw baby’s eerste fotosessie, zo kun jij achterover leunen, ontspannen en genieten van de ervaring.
• Draag comfortabele lichtgewicht en luchtige kleding aangezien de temperatuur van de ruimte is ingesteld op +-28 ° C voor het comfort van je baby.
• Pak wat extra kleding in voor het geval er ongelukjes gebeuren.
• Breng een fopspeen mee – Alleen wanneer je deze gebruikt, ze kunnen zeer nuttig zijn tijdens de sessie.
• Breng een snack mee voor het geval je trek krijgt tijdens de sessie.
• Als je flesvoeding geeft neem dan vooral wat extra voeding mee.
• Voor oudere broers en zussen raad ik aan wat speelgoed of boekjes mee te nemen zodat ze zich goed kunnen vermaken tijdens de sessie.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: