home > Marsanda.nl stopt per 1 januari 2019

maak zelf jouw kaartje

~~ BELANGRIJKE MEDEDELING ~~

 

In 2010 startte mijn avontuur met de geboortekaartjes. Marsanda is ontstaan uit een combinatie van de namen van mijzelf en die van onze dochters Sanne en Daphne, uniek en helemaal mij. Marsanda.nl hoort al sinds jaar en dag bij mij en mijn visie. Mijn stijl ontwikkeld en vele mensen blij mogen maken met een uniek geboortekaartje. mensen gaan de stijl herkennen en krijg met de klok rond complimentjes over hoe blij ze ermee zijn.

In de loop der jaren op meerdere platformen mijn kaartjes verkocht waaronder Kaartje2go, Hippe Geboortekaartjes, MyCards en La Carte Nederland. Met deze laatste heb ik een ontwerpwedstrijd gewonnen en mocht ik 40 kaartjes ontwerpen voor www.geboortekaartjes.nl. Enorm trots op wat ik had bereikt en niet van plan hier ooit mee te stoppen.

Wellicht voelen jullie hem aankomen, wellicht niet... De afgelopen jaren zijn enorm druk en hectisch geweest en ben ik enorm op zoek geweest naar mezelf en wat ík nu eigenlijk wil. Waar word ík gelukkig van. Conlcusie, het ontwerpen van kaartjes en fotograferen. Toch kwam hier 2 jaar geleden verandering in. Young Living kwam op mijn pad en liefde werd geboren. Ik ben hierin ontzettend gaan groeien, harder dan ik had gedacht waardoor de prioriteiten zijn verplaatst en ik keuzes heb moeten maken.

Marsanda.nl raakte steeds meer en meer op de achtergrond puur omdat ik er geen tijd meer voor had. SEO, Google, Marketing, alles waar ik geen kaas van heb gegeten raakte op de achtergrond waardoor de site vanzelfsprekend ook minder goed liep. De platformen waar mijn kaartjes ook staan gaan wel goed puur omdat zij het hele marketing verhaal in handen hebben; ik niet dus scheelt het mij enorm veel tijd.

Moraal van het verhaal: Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Marsanda.nl sluit per 1 januari 2019 zijn deuren op het wereldwijde web. Marsanda zelf blijft uiteraard gewoon bestaan en de kaartjes zal ik blijven ontwerpen! Het doek is definitief voor mij gevallen voor onze vakantie en heb zelf besloten om deze periode te pakken en na te denken wat ik verder wil. Wil ik een nieuwe plek op het web en kom ik dan weer tot de ontdekking dat het gewoonweg niet lukt vanwege tijd gebrek of heb ik er vrede mee dat er een deur dichtgaat na bijna 9 jaar en ga ik het op andere kanalen verder pakken. Dit laatste heb ik gekozen.

Ik ben zelf bezig met een platform onder de noemer www.martinevandenheuvel.com waarop eigenlijk alles onder 1 dak gaat komen te vallen. Zo houd ik het overzicht voor mijzelf en heb ik alle tijd voor mijn nieuwe plannen.

Je kunt dus uiteraard nog tot 1 januari gewoon via het oude vertrouwde adres de kaartjes bestellen maar zal dit na deze datum verdwijnen!
Heb jij de afgelopen periode een proefkaartje gemaakt en besteld? Stuur dan zeker even een berichtje zodat ik op tijd jouw kaartje kan mee nemen!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn laat ze uiteraard in de reacties achter, ik hoor ze graag <3

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: