home > Geboortekaartjes zelf maken - marsanda.nl > Geboortekaartjes Wazzhappening

Geboortekaartjes Wazzhappening

WAZZHAPPENING by Jaeleigh Do is een eigenzinnig babylifestyle merk van Hollandse bodem. In 2009 zijn we geïnspireerd geraakt door de geboorte van onze kleine meid, Jaeleigh Do.

 

Babykamers die qua aankleding op elkaar lijken is het eerste wat ons is opgevallen toen we gingen shoppen voor wieg -en ledikantlakens, dekens, gordijnen, bed bumpers en ja zelfs de voetenzakken voor in de autostoeltjes en kinderwagens.

Vanuit deze bemerking is Wazzhappening by Jaeleigh Do tot stand gekomen. De moderne ouder heeft de mogelijkheid om zijn of haar eigen ideeën te uiten in producten van Wazzhappening by Jaeleigh Do. Zo maken onze coupeuses maatwerk en unieke creaties. Nu bestaat onze collectie uit lakens voor wieg en ledikant, dekbedovertrekken, spuugdoeken, waskussenhoezen, gordijnen, knuffels en Knuffelzakken (trappelzakken).

De geboortekaartjes zijn dus perfect op elkaar afgestemd. Deze unieke samenwerking heeft voor u als klant natuurlijk een groot voordeel. Wanneer u bij ons één van deze geboortekaartjes besteld, krijgt u 10% korting bij Wazzhappening om het interieur of de uitzet voor uw baby hierop af te stemmen. Wanneer u deze artikelen bij haar besteld en hier graag een bijpassend geboortekaartje wenst, bent u bij ons aan het juiste adres en krijgt u 10% korting op uw geboortekaartjes! Als dat geen leuke samenwerking is

Wazzhappening geboortekaartjes

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: