Geboortekaartjes in samenwerking met Anja Geertsma Muurschilderingen

Marsanda Fotografie is onlangs een geweldige samenwerking aangegaan met Anja Geertsma Muurschilderingen. Anja maakt fantástische muurschilderingen voor o.a. de babykamer. Wanneer je dus jouw muurschildering wilt laten terug komen in jullie geboortekaartje kunnen wij hiervoor zorgen. Jullie, of Anja zelf mailt ons een hoge resolutie foto bij daglicht van jullie schildering en wij verzorgen de rest geheel kosteloos voor jou. Vervolgens plaatsen wij het geboortekaartje terug, in het door jouw gratis aangemaakte account, en kun jij hem verder afmaken en voorzien van teksten.

Wil je vooraf graag bekijken hoe het kaartje er "live" uitziet en welke papiersoorten wij hebben? Bestel dan voor slechts € 1,00 jouw proefkaartje en krijg hier gratis monstertjes bij van zowel de papiersoorten als de envelop kleurtjes.

Anja Geertsma geboortekaartjes

Deze bovenstaande geboortekaartjes dienen als voorbeeld. Omdat de kaartjes uniek en bijzonder zijn, en vanwege de copyright op sommige Disney figuren o.a. komen de geboortekaartjes niet via de editor online. Uiteraard kunnen we ze wel plaatsen in jullie persoonlijke account. Hiervoor houden we eenvoudig per mail contact.
Deze vorm van geboortekaartjes geldt enkel en alleen wanneer je via Anja een muurschildering hebt laten maken en zijn niet voor verdere verkoop vanwege de unieke samenwerking!
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: