home > Geboortekaartjes zelf maken - marsanda.nl

Geboortekaartjes

Maak zelf jouw geboortekaartje

Lieve geboortekaartjes, stoere, hippe, trendy of foto geboortekaartjes. Hier vind je ze allemaal op 1 plek! Er staan verschillende kaarten online, voor jongens en meisjes. Begeef je in een wereld waarin sprookjes werkelijkheid worden. Je kunt je kaartje zelf aanpassen en foto's erin plaatsen in de editor. Kom je er niet helemaal uit of zit jouw kaartje er net niet tussen? Mail mij dan gerust met je ideeën, wensen en eisen en dan verzorg ik een kaartje op maat. Hieronder vindje een overzicht van alle nieuwe geboortekaartjes. Via de tabjes links kun je de geboortekaartjes en andere kaartjes op thema vinden. Ook stijlen staan onderverdeeld. Sterren, ruitjes of met stippen? Wil je zelf een kaartje maken? Dan kan dit ook door middel van blanco kaartjes.
 

Hulp nodig bij het opmaken van jouw geboortekaartje?

Misschien vind je het lastig om het geboortekaartje zelf mooi op te maken of worstel je om alle teksten een mooi plaatsje te geven. Geen nood! Wij helpen je graag. Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen, dan kijk iknaar jullie kaartje en maak ik gratis het kaartje op voor jullie. Zo weet je zeker dat het kaartje helemaal tip top in orde is. Ook als je het geboortekaartje zelf al hebt opgemaakt kijk ik graag even met je mee. Misschien kan ik je nog tips geven voor een mooie opmaak. Mail gerust om ons advies te vragen!

Speciale wensen?

Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar wil je graag wat aanpassen in het ontwerp of in de kleuren van het kaartje? Dat kan door een "ontwerp op maat" bestelling te plaatsen. Stuur mij dan even een mailtje met daarin jouw wensen en eisen en dan werken we samen naar jullie kaartje die helemaal voldoet aan jullie wensen!

Kwaliteit van de geboortekaartjes

Kwaliteit vinden ik erg belangrijk. De geboortekaartjes worden daarom alleen gedrukt op het mooiste dikke papier en op de beste drukpersen. Je kunt kiezen uit 5 stevige papiersoorten en daarnaast sturen we gratis een proefdruk naar je toe zodat je de kwaliteit van de geboortekaartjes zelf kunt bewonderen. Wil je weten hoe de kwaliteit van de kaartjes is alvorens je een bestelling plaatst? Bestel dan jouw proefkaartje. Voor slechts € 1,- (inclusief verzending) heb je een proefkaartje van jouw geboortekaartje in huis.. Als je op werkdagen de geboortekaartjes vóór 18:00 uur hebt besteld en de betaling bij mij binnen is worden de kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. Ik ben echter niet verantwoordelijk voor de levertijden van PostNL.

nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
populair
populair
populair
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: