home > Geboortekaartje met sterren

Geboortekaartje sterren

Stoer én hip, voor jongens en meisjes: geboortekaartjes met sterren. We verzamelden hier de leukste kaartjes! Kies welk kaartje jij het mooist vindt en maak het kaartje precies zoals jij wil. Bestel jouw proefkaartje voor 1 euro!

Meer: Alle geboortekaartjes > | Jongen | Meisje | Zelf maken | Direct verzenden

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes met sterretjes

We hebben sterren-geboortekaartjes in allerlei stijlen: wit met hartjes en sterretjes, vintage geboortekaartjes met sterren of stoere mintgroene geboortekaartjes met hout. Er is superveel keuze, én de kaartjes die je ziet kun je zelf aanpassen. Kies bijvoorbeeld een ander lettertype, verander de kleur van elementjes die je ziet of voeg leuke afbeeldingen toe. Zo maak je er echt een origineel geboortekaartje met sterren van.

Maak ook van je envelop een kunstwerkje

Naast het adres dat je met aandacht op je envelop hebt geschreven, kun je ook de envelop versieren. Je kunt hierbij het sterren-thema helemaal doortrekken: bestel bijvoorbeeld een kraftenvelop en teken hier met fineliner kleine sterren op. Of scoor een sterren-stempel en stempel daar je witte of gekleurde envelop mee vol. Ook helemaal hip: een transparante envelop, waar je wat sterretjes-confetti in kunt stoppen. En natuurlijk kun je de envelop afsluiten met een sluitzegel met sterren, helemaal in de stijl van je leuke geboortekaartje.

Geboortegedichtjes met sterretjes

Ook leuk: laat het sterren-thema terugkomen in je geboortegedichtje. We hebben wat mooie opties met geboortekaartjes in thema voor je op een rijtje gezet: I love you to the moon and back We wensen je de sterren van de hemel we wensen je veel liefde en veel trouw En dat de hele wereld uit zal roepen wat houden we ontzettend veel van jou! Ogen als sterretjes een mensje heel klein Je gedachten nog verretjes Wat zijn wij gelukkig jouw papa en mama te zijn Stilletjes hebben wij op je gewacht Nu lig je hier, je lijfje zo zacht Ogen als sterretjes en haartjes van dons Een kindje, helemaal van ons Mooier dan de mooiste bloem ben jij mooier nog dan zon en maan We hopen dat de sterren altijd gunstig voor je staan...

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: