home > Copyright op producten van Marsanda

Copyright op producten van Marsanda

 

Alle afbeeldingen, foto`s, designs, kaartjes en foto`s zijn eigendom van Marsanda Fotografie, Fotografen en Designers waar wij mee samen of mee werken. Kopieer dan ook niets zonder onze toestemming. Alle kaarten zijn voorzien van een Digital Fingerprint en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zodra wij zien of horen dat onze afbeeldingen of logo`s elders woorden gebruikt of gekopieerd zijn, zijn wij genoodzaakt stappen te ondernemen. Een eerste waarschuwing volstaat meestal maar wanneer daar geen gehoor aan gegeven wordt zullen wij andere stappen ondernemen en de rekening sturen.

 

Wij beschermen onze werken en horen het graag van u wanneer u ziet of denkt dat ons auteursrecht wordt geschonden. Wanneer u ontwerpen, illustraties, foto's of logo's van Marsanda Fotografie tegenkomt op een andere website dan die van ons, dan vragen wij u vriendelijk om contact opnemen met ons via email: info@marsandafotografie.nl. Bij voorbaat dank daarvoor!

 

De kaarten zullen als promotie materiaal worden gebruikt op onze Facebook pagina en Twitter, ter inspiratie voor andere ouders. Uiteraard respecteren wij hierbij de privacy en maken adres gegevens onleesbaar!

 

In verband met het auteursrecht wordt op alle werken van Marsanda Fotografie de bedrijfsnaam en url vermeld:
Marsanda Fotografie | www.marsanda.nl
Zien wij dat deze wordt weg gelaten op de kaart, zullen wij deze er alsnog in plaatsen!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: