home > Geboortekaartjes met eigen foto

Geboortekaartjes met foto

Hippe en lieve geboortekaartjes met een foto van jouw kleintje. Kijk voor het maken van een foto even bij de tips om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen!

Meer >> Meisjes ● Jongens ● Kraamborrel ● Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Jouw mooie foto-geboortekaartje

Een mooie foto op je geboortekaartje maakt je kaartje extra persoonlijk! Kies jouw favoriete kaartje, voeg je eigen foto toe en maak zo een uniek geboortekaartje. Je kunt de kaartjes helemaal aanpassen naar eigen smaak. Ga je voor een zwart-wit foto of toch liever een kleurenfoto van je kindje in je geboortekaartje? Door een foto toe te voegen aan je geboortekaartje, kun je meteen jouw kindje showen aan al je vrienden en familie. En weet je: niemand anders heeft zo'n uniek geboortekaartje, want het is jouw persoonlijke foto. Zo maak je zelf dus een hartstikke origineel foto geboortekaartje. Ontwerp het kaartje zodat het helemaal naar je zin wordt en bestel jouw geboortekaartje met foto meteen!

Geboortekaartjes met foto

Voorbeelden van geboortekaartjes met foto van de baby en broer en zus bijvoorbeeld, klassieke kaartjes, of wil je liever je zelf je kaartje maken? Alles is mogelijk op deze site. Je kunt ook zelf je geboortekaartje met fotostrip maken, leuk hè?!

Tips voor mooie foto's in je geboortekaartje

Als kersverse ouders wil je natuurlijk de mooiste plaatjes van je pasgeboren kind (of nog een foto met je dikke buik) op het geboortekaartje. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om die foto door een professionele fotograaf te laten maken. Wil je toch liever zelf de foto's maken, lees dan vooral eventjes deze tips door!

Ik help je graag

Kies het geboortekaartje dat je mooi vindt, upload een foto, pas de tekst aan en je kaartje is klaar voor een echte proefdruk! Bij je proefdruk krijg je ook verschillende kleuren papier en voorbeelden van enveloppen meegestuurd. Zo kun je van tevoren precies zien hoe het geboortekaartje er straks uit komt te zien. Heb je vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op. Ik sta voor je klaar!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: