home > Maak zelf je geboortekaartje

Geboortekaartjes | Hippe en nieuwe trends

Hier vind je alle lieve, hippe en stoere geboortekaartjes! Zoek je een specifiek kaartje? Gebruik de zoekfilters aan de linkerzijde.

Meer >> Meisjes ● Jongens ● Met foto ● Kraamborrel ● Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Kun je jouw stijl toch niet vinden of wil je graag zelf een ontwerp maken? Klik dan op onderstaande button.

Lieve geboortekaartjes voor jongens en meisjes.

Weet je nog niet of je een jongen of meisje krijgt, dan vind je hier alle geboortekaartjes bij elkaar. Ben je opzoek naar inspiratie voor jullie geboortekaartje? Scroll dan lekker door de kaartjes totdat je jouw favoriete stijl vindt. Veel ontwerp plezier! Lieve geboortekaartjes met ruitjes of stippen, stoere geboortekaarten met een achtergrond van hout, of hartstikke hippe zwart-wit geboortekaartjes die je kunt verzenden met een mooie kraft envelop. Op marsanda.nl vind je de mooiste geboortekaartjes, in allerlei stijlen. Wat dacht je van geboortekaarten met een eigen foto of kaartjes met hartjes? Kies jouw favoriet en voeg je eigen tekst toe. Zo maak je een persoonlijk en uniek geboortekaartje.

Samen een geboortekaartje ontwerpen

Er is natuurlijk een ruim assortiment aan geboortekaartjes maar het kan zomaar zo zijn dat jouw kaartje er niet tussen staat. Wist je dat je ook helemaal zelf je kaartje kan maken met hulp van elementen die in de editor staan? Kom je er na het ontwerpen nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op ik help je graag verder!

Vierkante en staande geboortekaartjes

Er zijn geboortekaartjes in vele verschillende formaten. Van vierkant enkel of dubbel tot het nu zo populaire langwerpige model, de zogenaamde panorama. Wanneer je jouw kaartje hebt onworpen kun je een proefkaartje bestellen voor 1 euro om zo het uiteindelijke ontwerp te keuren en bekijken. Je krijgt dan direct een sample mee gestuurd van de papiersoorten en de enveloppe kleuren.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: